Pondělí, 21. leden 2008![]() Komentáře (3) Moje nálada: ![]() Kuřecí řízek
Po návratu a rehabilitaci se vracím i k receptům. V Čechách jsem načerpal pár inspirací na dobrou a snadno udělatelnou baštu. Kromě toho mi pár (doslova) receptů zbylo z před Vánoc. Jeden z nich jsou kuřecí řízky. Ty jsem si udělal těsně před odletem domů. Zpracovával jsem zbytky. Teda takovýhle zbytky bych chtěl zpracovávat častěji, to byly hodně dobrý zbytky:-)
Komentáře
Zobrazit komentáře jako
(Lineární | Vláknové)
Na naklepávání řízků mám mnohem lepší nástroj - Petra. Rozmlátí je pěstí a je to.
![]() Komentář (1)
#1
Dana
v
22.01.2008 18:11
Hmm, zajímavej postup. Že bych ho taky vyzkoušel?
![]() ![]() Komentář (1)
#1.1
Vláďa
v
22.01.2008 22:48
Díky. Jen by mě zajímalo jetli mám ty kupované plátky ještě pokrájet nebo rovnou udělat "V" řez a naklepat? Poprvé dělám řízky což je nějaká činnost která je víc než jen usmažit hranolky nebo obalit a usmažit tvarůžky. Mám hlad a rychlé odpovědi se asi nedočkám takže jdu hledat jinam než mi ty blbé mouchy něco do toho masa nakladou... jo a strouhanka taky došla tak jdu postrouhat nějaké rohlíky co se mi tu válí po zemi nevím kolik týdnu.
Komentář (1)
#2
Petr
v
31.07.2009 12:15
Přidat komentář
|
AnketaCyklisté ve městě jsou
Archivy Výběr jazykaKategorieTrvalé odkazyOdkazy z příspěvkuRychlé hledáníSdílení webloguMůj osobní kalendářGMap |
Vytvořeno pomocí s9y - Design by Vláďa Ajgl podle Carl Galloway contest template