Tenhle recept by se dal nazvat taky "Vyšší dívčí ve zpracovávání zbytků". Protože když máte v mrazáku zapomenutý knedlík, tak cibuli najdete skoro vždycky. Jo a znám spoustu lidí, kteří tímhle pokrmem upřímně opovrhují. Potkávám je už od základky. Ale nedejte se jimi zmást. Nás, kteří se po bramborovém knedlíku s cibulkou můžeme utlouct, je víc a tak snadno nás nedostnou

.
na jednu porci potřebujeme:
- bramborový knedlík - viz. Vepřo knedlo
- cibuli
- sůl
- olej
A teď jak na to
- uvaříme knedlík, nakrájíme knedlík
- cibuli nakrájíme, osolíme a osmažíme na oleji dle chutí (někdo jako já jen do průhledna, jiný do zlatova, někdo do černa
)
- knedlíky umístíme na talíř a zalijeme cibulkou
- dobrou chuť