Pondělí, 19. květen 2008![]() Komentáře (2) Stesk po nezdravé české kuchyni dožene člověka i k smažení bramobráků. I když to zase není recept na polední pauzu. Když dlouho trvá právě to smažení. Ale co by člověk neudělal pro svůj zmlsaný jazýček, že? ... Jo a dneska uděláme pokus. Vyrobil jsem obrázkovou kuchařku. Takže nejen, že si přečtete, jak bramborák uvařit, ale dokonce to i uvidíte. Bramborák
Stesk po nezdravé české kuchyni dožene člověka i k smažení bramobráků. I když to zase není recept na polední pauzu. Když dlouho trvá právě to smažení. Ale co by člověk neudělal pro svůj zmlsaný jazýček, že?
![]() Komentáře
Zobrazit komentáře jako
(Lineární | Vláknové)
To se divim, samé zahraniční součástky - lait, sel, marjolaine - a vyjde z toho český bramborák ... a k tomu jěště originál Plzeň! No asi se necháme poučit a uděláme si dnes bramborák taky.
Komentář (1)
#1
t
v
20.05.2008 15:32
Sarkasmus a ironie stranou!Tohle se ti povedlo
![]() Komentář (1)
#2
Gastro novice
v
18.10.2009 12:56
Přidat komentář
|
AnketaCyklisté ve městě jsou
Archivy Výběr jazykaKategorieTrvalé odkazyOdkazy z příspěvkuRychlé hledáníSdílení webloguMůj osobní kalendářGMap |
Vytvořeno pomocí s9y - Design by Vláďa Ajgl podle Carl Galloway contest template